TUESDAY 16 - 23
WEDNESDAY 16 - 23
THURSDAY 16 - 23
FRIDAY 16 - 00
SATURDAY 14 - 00
TUESDAY 16 - 23 WEDNESDAY 16 - 23 THURSDAY 16 - 23 FRIDAY 16 - 00 SATURDAY 14 - 00
OPENING HOURS
Beer tasting first Thursday of the month at 18.00. 349 kr pp. Book your seat here
I samarbete med easyTableBooking.se
Kolla vad brevbäraren kom med idag!! Såå fina early bird armband till årets @brewskival 🥳🥳🥳
From tisdag 18/7 kan alla som köpt Early Bird biljett komma och lösa in den mot ett armband på @barski.se 🥳🥳🥳
Givetvis kan ni även köpa tokens så ni är helt färdiga när Brewskival drar igång.
🥳🥳🥳
Till alla andra som köpt vanliga biljetter, håll ut, armbanden kommer i dagarna. Tjoohoo va kul!!!
Vi har precis fått in några nya cider på burk från @pomologik 😍 Helt perfekta ute i sommarvärmen på uteserveringen! Kom och testa! 🍎✨
Sommartider hej hej sommartider☀️☀️☀️
Utökade öppettider som vanligt i sommar. Nästa vecka blir en specialare pga midsommar och vi håller öppet tisdag-torsdag från kl 16☀️☀️☀️☀️☀️
Från och med v 26 gäller följande:
Tisdag-fredag från kl 16
Lördag-söndag från kl 14 Soklart va?☀️☀️
Welcome Amigos
FREDAAAG!!! Sol, fantastisk BBQ och sjukt bra öl - är det ens lagligt?? Vi öppnar kl 16 ☀️🍗🍖🍻🔥☀️ @holysmokebbqsweden @brewski.se
Neon Raptor UK kommer till Helsingborg och Brewski för att brygga en collab. Givetvis tar vi tillfället i akt och kör en TTO på Barski. Bryggarna från Brewski och Neon Raptor kommer att vara på plats för en kväll med härligt hygge. Välkomna onsdag från kl 16
Waow vilken premiär!!! Tack Helsingborg för ett fantastiskt mottagande❤️❤️❤️ Idag kör vi igen - kom hungriga!!! @holysmokebbqsweden @brewski.se
Äntligen dags!!
Fredag 5/5 har vi premiär tillsammans med @holysmokebbqsweden på Barski. Vi kör premiärhelg hela helgen och håller öppet även på söndag. Vässa smaklökarna för fantastisk BBQ och tillika fantastisk öl. Bokningen är öppen - NU KÖR VI!!!
🍖🍗🍻🍺
Öppettider v 18:
Onsdag - Torsdag STÄNGT
Fredag - Lördag 14-00
Söndag 14-20
#barski #holysmokebbq #brewskimoment #barskimoment
Sista chansen att få njuta av vår fantastiska ramen denna veckan!!
Boka bord genom länken i vår bio.
Välkomna från onsdag kl 16!
📣📣Maj månads ölprovning är framflyttad till torsdag 11/5, alltså andra torsdagen i månaden. Alltså INGEN ölprovning 4/5 utan 11/5 18.00. Du bokar din plats genom att klicka på länken i bio! Välkomna!!
#beertasting #ölprovning
Äntligen har vi hittat en väg framåt med våra bästa vänner från Bräcke. Nu kör vi!!!
KA-BOOOOM!
Is there anything better than beer?
The short answer to that is yes, and the actual answer is beer and barbecue. Just one of those things where the sum is greater than the parts.
After many years in the think tank, we finally pulled ourselves together and figured out the do’s and dont’s of a possible mutual future with the great human beings behind Brewski.
Marcus and Cogna, that we’ve known forever, and their taprooms Barski is the perfect match for Holy Smoke BBQ to exist outside the soil of Bräcke.
Therefor it’s with great pride, excitement and a bit of fear we have the honor to hereby shout out that Holy Smoke BBQ is moving to the big cities.
Together with Barski we’re opening not ONE, not TWO but THREE locations.
Barski in Helsingborg, Oslo and Helsinki are hereby destined for smoked meats.
We commence in Helsingborg and Oslo in early May and continue to Helsinki later this summer.
Nothing changes at the original mothership in Bräcke, we’ll still be open every single day this summer.
Finns det något bättre än öl?
Det korta svaret är ja, och det faktiska svaret är öl och barbecue. En av de där sakerna där 1+1 blir 3.
Efter många är på ritbordet har vi äntligen tagit oss i kragen och klurat ut hur vi ska bli sambos med våra favoriter från Brewski.
Marcus och Cogna, som vi har känt i evigheter, och deras taproom Barski är den perfekta matchningen för cityversionen av Holy Smoke BBQ.
Därför kan vi idag, med stolthet och skräckblandad förtjusning berätta att vi blir sambos.
Tillsammans öppnar vi inte EN, inte TVÅ utan TRE restauranger.
Barski i Helsingborg, Oslo och Helsingfors kommer snart att begåvas med rökt kött.
Vi börjar i Helsingborg och Oslo i maj och fortsätter i Helsingfors senare i sommar.
Det här förändrar ingenting på moderskeppet i Bräcke, där är det precis som vanligt.